Torkilstrup Guesthouse er også for håndværkere

Du er her:  Hjem > Oplevelser > Golfklubber
top

Golfklubber


Skjoldenæsholm Golf Center

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Skjoldenæsholm Golf Center. Du kan glæde dig til at spille en 18-hullers golfbane i international standard, anlagt i den historiske atmosfære omkring Skjoldenæsholm Gods

Holbæk Golfklub

Besøg Holbæk Golfklub og spil den enestående 18-hullers bane på kanten af den smukke Holbæk Fjord, som ses fra alle huller. Der venter intet mindre end en unik golf- og naturoplevelse på Kirsebærholmen, som med garanti ikke fås andre steder i landet.Slap af i klubbens restaurant med panoramaudsigt over fjorden.

Ledreborg Palads Golf    

I sommeren 2007 åbnede en ny 18-hullers golfbane på Ledreborgs jorde. Nick Faldo har stået bag designet af banen hos Ledreborg Palace Golf, som fra alle sider har fået stor ros.Skal du arrangere en firmatur på golfbanen, kan dette evt. kombineres med en rundvisning på Ledreborg Slot og/eller en lækker middag i Familiesalen som afslutning på en aktiv dag.Alternativt kan du vælge at afvikle firmaets næste konference på Ledreborg Slot og have en aktiv eftermiddag på golfbanen.

Roskilde golfklub

Golfentusiaster kan glæde sig naturskønne og udfordrende golfbaner i Roskilde. Hent inspiration til en unik golfoplevelse i Roskilde, hvor du som det eneste sted i verden kan svinge golfkøllen med udsigt til den imponerende Roskilde Domkirke.Roskilde Golf ligger i kuperet terræn med mange skrå lejer direkte op til skov.

Ørsted fisk & golf   

Ørsted Fisk & Golf er en 9 huls Pay & Play golfbane på 1601 meter, hvor du kan spille uden handicap. Der er 6 par 3 huller og 3 par 4 huller og en opvarmingsbane omkranset af net samt putting-bane.Banerne er designet i naturens egne kuperinger og beplantninger og der er flere søer på banen, som hullerne går over eller løber langs med.Ørsted Fisk & Golf ligger i landlige omgivelser mellem Roskilde og Køge og dækker et areal på 14 hektar. Der er læskure samt borde og bænke ved søerne. Stierne langs søerne kan benyttes af kørestolsbrugere.

Midtsjællands Golfklub

Midtsjællands Golfklub  ligger i byen Kvanløse, i et naturskønt og flot kuperet område. Anlægget består af en udfordrende PAR 71, 18 hullers bane der er blevet ombygget i 2013.På anlægget findes der
en 6 hullers træningsbane./ Pay and Play bane
Vores Pro giver Trackman og video træning på den overdækkede driving rang.Indendørs er der en Cafe der har åbent året rundt
Vi har 3 top moderne full swing golfsimulatorer der benyttes flittigt i de kolde vintermåneder.Desuden er der et moderne fitness og Helse center.
« forrige top næste »
top

Torkilstrup Guesthouse

v/ Bianca og Finn Mikkelsen
Thorsvej 14, Torkilstrup,
4060 Kirke Såby
Telefon  +45 2559 7012  
E-mail: tg@tg14.dk
CVR: 2991 1991

Her kan betales med kreditkort
Handelsbetingelse


 

 

Book dit værelse nu!

 

 
top

Powered by Pacht.dk